Lekt med Noa

Morgonen började med att titta på Victors träning i Diöshallen innan det var dags för min fotbollsträning på Årstaskolan. Efter träningen följde Noa med mig hem.
 
Vi började med att äta pannkaka!
 
 
Sen lekte vi inne i en timme eller två innan vi gick ut för att göra en snöborg.
 
 
Sen gick vi över till att leka i lekplatsen innan vi gick till den jättestora snöhögen vid Livetsord. Där hade vi jätteskoj - länge, länge.
 
 
Halv sex skjutsade vi hem Noa. Jag blev lite ledsen i bilen när Noa berättade att han skulle gå i Ångelstaskolan och inte i Årstaskolan som jag. :(
 
 

Jag mår bra!

Var på läkarbesök i veckan och kollade mitt hjärta. Det fanns ett litet hål, det som orsakade blåsljudet men doktorn bedömde att det inte skulle påverka mig något.
 

Sover hos mormor & morfar

Jag blev hämtad av mormor på dagis idag. Det var jätteskönt att få gå hem lite tidigare än att behöva stanna kvar och vänta på att mamma skulle hämta mig i sista stund.
 
Jag klippte i kartong och gjorde en gaspedal, en stereo, en nummerplåt mm. Sen byggde jag min egna epa och mormor åkte med.
 
Mamma kom en stund på kvällen och då tittade vi på Gladiatorerna. Efter det var jag så trött så då stoppade mamma om mig och mormor nere i källaren innan hon åkte hem.
 

RSS 2.0