Rugbyträning

 
Idag var det äntligen dags för rugbyträning igen! Nu på vintern kör vi bara en gång i månaden och jag tycker att det är alldeles för lite. Egentligen skulle vi inte köra alls men Henke, vår tränare, tyckte att det var bra att hålla kontakten och ses en gång i månaden.
 
Vi hade passningsövningar, tacklingsövningar och lekte "skeppsbrott".
 
 
Här har vi avslutat en tacklingsövning med att kasta oss på tjocka mattorna
 
 
                    Oliver "the little tuff rugbyplayer"

Långfärdsskidor i Årsta

På eftermiddagen drog jag, mormor och Meja ut och åkte långfärdsskidor. Vi tog en runda i Årstaparken och jag kan utan att skryta säga att jag är riktigt duktig på att åka. Snabbt går det också!
 
 
                                     Meja & jag ♥

Fredgasmys med kusinerna

Det blev mys i biomörkret med kusinerna denna fredagkväll. Sune i Grekland hette filmen och jag tyckte den var jättebra! Eller som jag sa till mamma:
 
- Mamma den var inge läskig. Jag tyckte den var söt.
 
 
    Sonja, jag och Charlie med godis i knät väntandes på att filmen ska börja.

Fruktsallad med glass

På kvällen fixade jag fruktsallad o lite glass till mig själv.
 

Mumsfillibabba!

Mormor och morfar - semlan var jättegod!
 

Kul i snön

Åkte till farmor i går eftermiddag med pappa och Kevin. Vi sov över där och idag på dagen var vi ute och lekte i snön. Fixade en bil med förlängt avgasrör, gaspedaler, ja allt!
 

Skridskor

Idag har jag åkt skridskor med Sonja & Charlie på Fålhagens IP. Det var jätteroligt! Trots att det var första gången i år och kanske femte gången i mitt liv så gick det jättebra.

Jag vill åka skridskor i morgonkväll också!
 
 
                                        Sonja & jag
                                       

Nyårsafton

Mamma köpte lyktor på Teknikmagasinet till mig i dag så när vi hade käkat middag gick vi ut och skickade upp några i luften. Det var jätteskoj men jag tyckte det var lite läskigt om de skulle landa på något så det började brinna.
 
 
Jag hade bestämt efterrätten och det blev fruktsallad med daimgrädde. Mamma skar frukten och jag fixade daimgrädden.
 
 
Sen tittade vi på tv fram tills klockan tio i tolv då vi gick ut för att titta på fyrverkerierna. Efter tolvslaget gick vi till Livets ord där deras fyrverkeri började tjugoöver. Jag tyckte att det lät lite för högt så mamma fick hålla för mina öron.
 
 
När vi kom in igen satt mamma och jag och pysslade fram till klockan två. Då gick jag o lade mig självmant och somnade på stört.
 
 
 
 

RSS 2.0