Gröna Lund


Idag blev det Grönan med Sonja & Charlie. Vi hade jätteskoj och favorit karusellerna var lilla slänggungan, Nyckelpigan, Kvasten och Lilla uppskjutet.

Badat i Borris

 
 

Roliga dagar!

Det har varit full fart både fredag o lördag. På fredagen var jag i Borrlövsta med mamma, mormor och morfar. På kvällen var vi till Filippa och blev kvar där enda tills halv tre på natten. Gissa om jag var glad när jag fick åka hem med Simon på hans moppe!
 
Idag har jag varit på kalas hos Ossian, grillat&badat hos mormor samt lekt med Filippa.
 
 
 
 
Badar i Borrlövsta med morfar
 
 
 
 
Jag och Filippa har klätt ut oss och rockar rockring.
 
 
 
 
Kalas hos Ossian
 
 

Kvällsdopp i mormors pool.

Inget bad idag!

 
Idag åkte jag tåg till Thuns med först diselloket och sedan rälsbussen. Moster Charlotte & Sonja vände i Marielund men jag och Charlie plus mormor och mamma åkte ända till Faringe.
 
Vi hade jätteskoj på tåget även om mamma o mormor tyckte att vi var lite busiga. På eftermiddagen gick vi hem till mormor och åt mat och lekte lite till.
 
Kvällen tillbringades hemma hos Annelie och jag hade jätteskoj med Jonna.
 

Oj vad mamma slarvat!

Hon har inte hjälpt mig att skriva på över en månad! Det har hänt massor med saker men det största är väl att jag har slutat på dagis. Nu väntar förskoleklass till hösten och jag är ledig enda till dess!
 
Här är lite bilder på sånt som har hänt sista tiden:
 

Jag var på kalas hos Filip & Emil igår och då fick vi rida!
 
 
Pappa och jag har börjat bygga på min koja på landet.
 
 
Kevin drar mig i skottkärran upp till poolen i Borrlövsta.
 
 
Har öroninflammation just nu så när vi badade på landet fick jag inte doppa huvudet.
 

Kevin fyllde 13 idag och vi firade hemma hos oss. Här är det tokiga Kroken som vaktar tårtorna! Jag blev också superlycklig då jag fick sova över hos Camilla inatt. Så jag sover hos henne med Isabelle och Kevin sover hos pappa med Gustav och Kristoffer.
 
 

RSS 2.0