Grattat Anneth

Mamma och jag åkte ut till Anneths land på kvällen för att gratta henne på hennes födelsedag. Först var vi till Plantagen och köpte blommor. Mamma valde sin favvo Clematis och jag valde vita rosor.
 
Anneth och jag hjälptes åt att garnera tårtan efter att Roger hade vispat grädden. Strösslet som blev kvar fick jag ta med mig hem.
 
 
 
Jag han med att pyssla lite också i form av pärlplattebygge och ett halsband.
 
 
 
 

Dagisavslutning

 
 
Igår var det dagisavslutning på Axelina. Alla vi som börjar på sexårsverksamheten och därmed lämnar förskolan fick komma fram en och en och ta emot varsin ros.
 
Regnet öste ner när vi stod ute och sjöng. Fikat blev därmed innomhus. Mamma och pappa var med och mormor och Meja.
 
Jag får dock gå på dagis i några veckor till innan det är dags att ta farväl.

Åkt tåg och badat

Idag åkte jag Lennakatten för första gången för säsongen tillsammans med mamma, pappa och mormor. I Almunge blev det fika och sen skulle mamma gå och titta i någon ny affär där de sålde massor av fula saker...
 
 
När vi kom tillbaka till Årsta gick vi till mormor där jag tog årets första dopp i poolen. Och andra, och tredje, och fjärde och femte...
 

Sjuk

Idag har jag varit hemma från dagis. Först var jag med pappa och sedan med mormor och morfar. När jag vaknade i morse hade jag så ont i halsen så pappa ringde till vårdcentralen för en undersökning.
 
Mamma mötte upp mig utanför vårdcentralen kvart i fyra och sen gick vi in till doktorn. Hon klämde på min hals och lyssnade länge på mitt hjärta. Till slut sa mamma att jag hade ett litet blåsljud på hjärtat och då blev doktorn lite nöjdare. Jag tog tempen som visade 38,2 och så fick jag lämna blodprov och halsprov. Diagnosen blev halsfluss.
 
Nu missar jag mina rugbymatcher imorgon i Enköping. Mamma har dock lovat att vi ska åka dit och heja på mina lagkamrater istället - om febern gått ner.
 
Det bästa med att vara sjuk är i alla fall att man får äta mycket glass. Det sämsta är medicinen - jag har så svårt att svälja de där kapslarna.

RSS 2.0