Min första läxa

Japp, det är sant! Jag han bara komma på besök till skolan med mina dagiskompisar förräns jag fick min första läxa. Åhhh - va jobbigt!
 
Fröknarna var i alla fall snälla och det verkade jättebra i skolan!
 

Mitt smink

Mamma säger att jag har mer smink än vad hon har, och vet ni vad, det är sant!
 

Träning & match

Pappa skjutsade mig till träningen imorse och efter den släppte han av mig på rugbyklubben. Sen följde jag med mamma till Täby där Victor skulle spela match mot Erikslund.
 
Uppsala förlorade matchen och sen spelade de en match till i träningssyfte där de vann. Jag hade som vanligt roligt med killarna som alltid är så snälla mot mig. När vi åkte hem fick jag smaka en klunk Red Bull av Nicklas och det berättade jag för alla under kvällen. Jag tror inte att jag kommer kunna sova i natt....
 
 
Sitter i gräset och äter nygrillad hamburgare - mums!

6 år idag!

 
Idag var det min födelsedag och jag blev grattad stort både på dagis och hemma. Fick en massa fina presenter i form av kläder ( Emil hade gjort en Yohioo tischa till mig), smink, leksaker, cykelsaker, pengar och utflykt.
 
Mamma hade hoppats på strålande sol och värme så kalaset var nere på vår grillplats. Solen uteblev men vi klarade oss från regn.
 
 
Tack alla för att ni kom och grattade mig och tack för alla presenter!
Kram Oliver <3

Premiärmatch

Idag spelade jag min första rugbymatch borta i Täby. Vi mötte Erikslund och sedan Enköping. Jag var lite nervös o spänd ibörjan men det gick jättebra!
 
De andra lagen hade lite äldre spelare än vårt lag men vi kämpade på och fick inte några storförluster. Om två veckor är det dags igen...
 

Tvättat däck

 
Igår eftermiddag åkte jag ut till farmor och farfar för att tillbringa natten där då mamma skulle på fest. Jag fick tvätta däck med högtryckstvätten och det var jätteskoj. Till middag fick vi taccos.
 
Jag kom hem vid ett idag och då cyklade jag och mamma till mormor. Sen skulle vi cykla vidare men jag var så trött så jag var hemma o tog det lugnt med morfar. Efter en stund var jag dock pigg igen så då gick vi två till Ångelstaskolan och lekte. Morfar gjorde schnitzel till middag och det var så gott!
 
Klockan fem var det säsongsavslutning på innebandyn. Vi var i Årstaparken och spelade fotboll och fikade. Precis när vi var klara kom regnet.
 
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Yohio och somnar snart in. Jag var så trött så jag sa åt mamma att jag ville gå och sova.

Varit hos Noa

Idag var jag ledig från dagis och spenderade några timmar hos min kompis Noa istället. Vi hade jätteskoj, hoppade studsmatta, spelade och lekte superhjältar.
 
På kvällen var jag hos mormor och morfar medans mamma var på ett rugbymöte. Då kom även Sonja & Charlie och vi hade jätteskoj!

Min torsdag

Idag har jag haft en heldag med mamma. Vi spenderade fyra timmar på Gränby Centrum där både hon och jag shoppade.Jag handlade en jack/tröja som jag valde själv, ett halsband, dödskallenitar, två tröjor samt ett puder och ett läppstift.
 
 
 
 
Jag har förutom shoppingen spenderat så gott som hela dagen på cykeln.
 
 
Var även ut och bekantade mig en stund med nya grannarna. I början satt jag på kanten av bordet men det dröjde inte länge förräns det var jag som stod för grillningen...
 
 
Jag skulle så klart äta middag hemma också. Då maten som mamma fixade inte var vad jag ville ha så gjorde jag min egen middag. Tacobröd, tomater, gurka och gräddfil. Jag kan jag!
 
 

Rugby i Norrköping

 
I söndags åkte jag med mamma och mormor till Norrköping för att titta på Victor när hans lag spelade rugbycup. Jag lekte med Hugo nästan hela dagen. Jag fick även en ny rugbyboll av mamma.
 
Mellan matcherna sprang jag till killarna och mös med dem.
 
Lördag den 18 maj spelar jag min första rugbymatch i Täby - Kom gärna och titta!
 

Holken på plats

Idag när jag var i Borrlövsta spikade jag upp fågelholken som jag o morfar gjorde i vintras. Hoppas att det kommer någon fågel som vill bo där.
 
 
 
Jag snickrade även på min koja och fick hjälp av Charlie och Sonja. Sen krattade jag och gick och klippte med sekatören. Naturligtvis han vi även med att både grilla och fika.
 

RSS 2.0