Bio med Mathilda

Igår hämtade jag och pappa Mathilda i skolan. Sen tog vi bussen ner på stan och gick och hälsade på mamma en stund. Vi skulle gå på bio men var väldigt tidiga.
 
Efter besöket hos mamma köpte vi glass och bröd och gick till svandammen och matade ankorna med bröd. Sen klockan tre var det äntligen dags för att se filmen Turbo!
 
 
 

Shoppat mössor

I väntan på att morfar skulle ringa från sjukhuset och vilja bli hämtad åkte jag runt med mormor och mamma i olika affärer. Vi var på Plantagen jättelänge och titta på blommor och julsaker. Jag försökte få mamma att köpa en ny köttätande växt till mig men hon sa att hon redan dödat tre stycken så att det var lika bra att låta bli. Jag höll med utan att bråka...
 
På Lager 157 hittade jag massor med fina mössor som jag ville ha. Slutade med att jag fick 4 stycken!
 
 
 
Sen ringde morfar och jag slapp att gå i fler affärer. Vi åkte hem och fikade hos mormor & morfar och sen ringde Mathilda och då skjutsade mamma dit mig. Jag åt middag med henne och hennes pappa och var kvar till halv åtta. Vi hade jätteskoj!
 
Dagens bästa var att morfar kom hem - jag var så orolig och har haft hans kofta på mig sen jag var hos honom på sjukhuset igår. ♥

Morfar ♥

Morfar, jag har haft din uppklippta tröja på mig hela dagen och nu hänger den bredvid min säng. Jag kommer och hälsar på dig på sjukhuset imorgon igen. Hoppas att du får följa med oss hem då.
 
 

Tandlös


                          Då har jag äntligen tappat min första tand!

Plockat svamp

Efter hockeyträning och lunch åkte jag till skogen med mamma, mormor och morfar. Det var till en början omöjligt att hitta svamp men så småningom hittade vi en hel del. I vissa delar av skogen låg nattens frost/snö fortfarande kvar och det var väldgit kallt. Vi avslutade vår utflykt med fika vid bilen.
 
 
 
 
 
 

Underbara kort

 
För er som vill se fler bilder från vår matchdag i Enköping förra veckan kan ni gå in på denna länk. Det är en pappa i laget som heter Julian som tagit alla underbara foton!
 
http://siarl.zenfolio.com/enkoping_oct2013/ha80da85#h3296869
 

Innebandy vinst


 
Jepp, imorse var det dags för första poolspelet för säsongen. Vi träffades i Allianshallen kvart över åtta för att ta emot vår första motståndare - vilka inte dök upp. Vi vann på vo!
 
När det var dags för match nummer två kom inga motspelare heller...
 
Så två vinster samma dag på Vo - inte illa. Vi firade så här:
 

Rugby i Enköping

Igår hade vi vår sista rugbyträff för säsongen. Vi var i Enköping och spelade mot Exiles och Enköping. Uppsala var uppdelat i två lag för att alla skulle få mycket speltid. Mitt lag mötte Exiles och det andra laget mötte Enköping. Sen fick vi avsluta med att spela mot varandra där mitt lag vann.
 
Efter matchen fick vi alla medalj för att ha deltagit i Mälardalsserien 2013
 
 
 
 
                                                                                                            
                                                                                                                                      
 
 
 
 
     
 
 

2 Premiärer och lite lördagsskoj

Igår var jag på disco för första gången. Det var i Ångelstaskolan och från årskurs F - 3. Jag hade jätteskoj, dansade, käkade godis och busade.
 
Fixad o klar för partyparty!
 
 
Idag var det premiär för min hockeykarriär. Jag och kusin Charlite snörde på oss skridskorna för första gången och intog isen. Det gick skapligt att åka och med lite träning kommer jag snart vara riktigt haj på detta också. Morbror Robert hade köpt en ny hockeyklubba till mig som var jättebra! 
 
 
  De fruktade Heller cousins
 
När jag hade duschat och ätit lunch var mamma och jag ner till pitchen och kollade på när Victors lag mötte Erikslund. Sen dumpade mamma mig hos Sonja och Charlie. Vi lekte hela dagen och kvällen. Roligast var när vi fick hjälpa Robert att riva altanen.
 
 
 
 
Rivningstjänst AB
 
 

RSS 2.0