Bajen - Norrköping

 
Idag var jag på Tele 2 arena och tittade på min första Bajenmatch. Tyvärr så vann Norrköping med 1 mål mot noll. Himla roligt var det i alla fall.
 
 

Plockat svamp & badat

 
Idag var vi ett stort gäng som åkte till Morgahage och plockade svamp. Efteråt blev det fika i skogen och sen åkte vi hem till Melker & Meja och badade i poolen.
 
 

Vattenskoter

Idag blev det en tur på Ekoln med Robban och kusinerna på vattenskotern. Tyvärr var det så höga vågor så vi fick nöja oss med en tur till Oxtorget. Dit kom även mamma och mormor på cykel. Sonja och jag badade länge i de höga vågorna.
 
 
 
 

Tom tits

Idag har jag varit i Södertälje på Tom tits med mamma, Kristin och Estelle. Det var jötteskoj! Blev dock sur över att jag var 2 cm för kort för att åka på linbanan med cykeln men jag fick i alla fall provsitta. Min favorit var fritt fall och Estelles var stormvinden.
 
 

Wohoooo!

 
Jag fick en mört!!!

Metar vid Vindbron

 
Tvingade mamma och pappa att åka och meta med mig. Först stannade vi vid Biltema så jag fick ett eget spö. Äñnu ingen fisk....

Allsång på Skansen

Idag har jag varit på Skansen med mina kusiner Meja & Melker. Vi tittade på repetitionerna inför Allsång på Skansen. De artister som jag främst gillade var Sara Larsson och Darin. Efter att vi tittat klart gick vi även och kollade på björnar, vargar och järvar mm
 
 

Fiskat med morfar

 
 
Det blev en timmes fiskande
med morfar i Fyrisån nu ikväll. Det var skoj och spännande men jag fick inte ens ett napp. Nästa gång blir det en sjö med mera fisk!
 
 

Fiska idag med

 
Robban ringde på lvällen o frågade om jag ville hänga med och fiska i Funbo. Det ville jag såklart! 

Fiskat

 
Äntligen har jag fått fiskat! Jag följde med Charlotte, Robert och Sonja, Charlie till Ulva för att titta på gamla amerikanska bilar. Sen hamnade vi vid kvarnen och började fiska. Jag fick tre stycken fiskar och de var i samma storlek som den jag håller i. Dock var det Robban som drog upp den fisken.  Alla fiskar fick simma vidare.
 
 

En dag i Viksta

Idag tog mamma och jag med oss mormor & morfar och åkte till Börje i Viksta.
 
Jag hade med mig min metalldetektor men hittade inte så mycket. På de ställen den gav utslag var det för hårt att gräva. Mamma och jag ska ta med oss stövlar och gräva i höst i stället. Nu hade vi bara sommarskor och vågade inte traska i det höga gräset.
 
 

Roligt i vattnet

Idag åkte jag till Sigtuna med mamma, mormor och morfar. När vi skulle fika frågade en kille som hyrde ut paddelboard om jag ville följa med honom på en tur. Det ville jag såklart!!!  Vi var ute en tjugo minuter och det var så roligt!
När vi skulle åka hem ringde Robert och sa att de skulle ut med vattenskotern och lögga till vid Oxtorget. Mamma och jag köpte varsin räkmacka som vi åt i Ekhagen påväg till Oxtorget. Det var så mysigt att sitta där och kossorna i hagen hade det jättebra.
När vi mötte upp Robert och hans familj blev det lek i sanden, bad och vattenskoteråkning.
 

RSS 2.0