Kvällspromenad

Mamma och mormor tog en sen kvällspromenad runt åkrarna. Jag följde med på cykel. Vid en Rapsåker (eller Ryps) tog mamma kort på mig.
 

Baseball

 
 Fick ett riktigt baseballträ, boll och handske av mamma idag. När jag spelade med Kevin slutade det med näsblod. Tröstade mig med en glassbåt och sen spelade vi vidare när blodet slutat rinna.

Roligt på fritids

 
Idag när mamma hämta mig på fritids höll jag på att bygga ett torn av kapllastavar som var så högt att jag måste stå på en stol för att nå. 

Lagfotografering

Idag var det samling på Årsta IP för lagfotografering. Mamma knäppte lite kort hon med.
 

Mitt & Alexanders kalas

 
 
Idag hade Alexander & jag vårt 8 års kalas med våra klasskompisar. Vi var i föreningslokalen på Kummingatan. Vi bjöd på marängsviss med massor av tillbehör och snacs. Vi lekte lekar , lyssnade på musik och dansade.
 

8 år

 
Idag har jag fyllt 8 år. Det jag önskade mig mest av allt fick jag - En Go pro kamera!!!
 
Dagen till ära cyklade jag ensam hem från skolan för första gången.
 
 
 
 
På kvällen bjöd jag på grillat & fika med släkt och vänner till familjen. Jag fick en adidas jacka, en drake, en boll som är platt men blir rund när man kastar och massor med pengar. För pengarna ska jag köpa lite extra tillbehör till min kamera.
 
 
Tack alla som grattade mig 💖
 
 

Träningsmatch X2

 
Idag var det dags för årets första rugbymatcher. Vi spelade träningsmatcher hemma mot Exciles &.Enköping. Jag gjorde 2 försök.
 
 

RSS 2.0