Kantarellplock

 
Åkte till skogen i Skyttorp för att plocka svamp med mormor, morfar och mamma. Vi gjorde inga större fynd.
 
Vi var upp till Börje i Viksta på hemvägen  men han var inte där så då stannade vi på kyrkogården och så Hej till mormors mamma & pappa.
 
På kvällen åt vi mat på Vitkålsgstan och då kom även Sonja & Charlie med Robert & Charlotte.

Rugby idag!

 
Rugbyfestival i Enköping i strålande höstsol. 

Väntar på bussen

Inte ofta det regnar så mycket så mamma väljer bussen framför cykel. Och precis innan vi kommer till busshållplatsen går bussen.... 20 minuters väntan till nästa.

Gessle på G

Uppe vid slottet med mormor, morfar och mamma och ska tjuvlyssna på Gessle som spelar i Botaniska trädgården. Innan vi åkte upp till slottet var jag och köpte nya gympadojjor.
 

Fiskar

 
 Blev några timmars kvällsfiske i Funbo med morfar, Robert och Charlie.

Airhop

 
Idag var jag på Airhop med Melker & Meja för första gången. Efter det åkte jag med hem till dem och badade och spelade fotboll.

Pride

Igår var jag på Pride i Stockholm med pappa, Ronny, Kevin och Liam m familj. Vi avslutade som vi brukar med att gå på restaurang.
 
 
Jag och Youtubern Anty som jag träffade i en park och frågade om jag fick fota.
 

N O A !

Idag fick jag äntligen åka och träffa Noa i hans nya stad Örebro. Mamma körde och mormor hängde på.
 
Det var underbart att Äntligen få träffa min bästa kompis som jag inte träffat sen i maj. Vi hade jätteskoj och lekte hela dagen. Jag fick även vara med och träna  på hans fotbollsträning.
 
Tyvärr glömde mamma att ta kort...
 
💖💖💖

Hos Anneth i Alunda

 
 
Idag var jag till Anneth & Roger med mamma & Camilla. Vi firade min 10 års dag eftersom Anneth inte gjort det tidigare. Sen var vi till loppisen som ligger i byn där de bor. Mamma köpte en stringhylla.

Kvällsdopp

 
Mamma & jag var ut till Funbo på kvällen för att hämta hem mormor & morfar som.var hos Per & Anita. Jag passade på att ta ett kvällsdopp.

RSS 2.0